Normes d’ús del blog «Parlem-ne!»

El blog «Parlem-ne!» de la pàgina web s’ha creat amb la finalitat de facilitar la comunicació entre els socis: compartir idees, dubtes i informació de forma àgil. Està disponible tots els dies de l’any a tota hora.

Normes d’ús:

  1. Els comentaris son públics: tingues en compte que els comentaris que escriguis poden ser llegits per tothom.
  2. En compliment de l’establert per la normativa de protecció de dades no es pot posar noms complets (nom i cognoms), adreces de correu, números de telèfon i altre informació protegida en els comentaris.
  3. Respecte i honestedat: els socis han de comportar-se en tot moment amb respecte i honestedat. Aquest és un fòrum on es reuneix un gran nombre d’usuaris de diferents procedències, edats o personalitats. Per això, és important mantenir unes normes de convivència que permetin a tots participar en llibertat i amb respecte cap als altres i les seves opinions.
  4. Garantia i veracitat: en utilitzar el nostre fòrum i comentaris en els articles, acceptes publicar informació que sigui veritable i correcta segons el teu coneixement i experiència personal.
  5. Fonts i referències: si la informació que publiques no és una experiència personal o una pregunta, et sol·licitem que proporcionis fonts (referències, enllaços, etc.), sempre que sigui rellevant i possible.
  6. Els comentaris han de estar relacionats amb la notícia, no es pot utilitzar un fil per obrir nous temes no relacionats amb el fil original.
  7. Anuncis: no tens permís per a publicar anuncis, ja sigui en forma d’enllaços de text o banners.
  8. Escriure correctament: és imprescindible que tots els usuaris intentin escriure amb un mínim de correcció ortogràfica. Recordeu que això és un fòrum i no un xat o un missatge SMS. Evidentment, no ens convertirem en correctors ortogràfics: només pretenem evitar un excés de llenguatge SMS. Tampoc és agradable llegir missatges escrits únicament en majúscules. Escriure en majúscules equival a estar cridant, així que no és correcte.
  9. Privacitat en missatges privats: es prestarà molta atenció a la vulneració de la privacitat o intimitat de qualsevol usuari (sense el seu consentiment). Queda terminantment prohibit posar missatges privats rebuts per part d’un altre usuari.
  10. L’associació farà la tasca de moderació i podrà eliminar aquells comentaris que no compleixin amb les normes d’ús del blog.