Manual d’ús del blog «Parlem-ne!»

Les notícies i comentaris del nostre blog son públics, tothom ho pot llegir, però tant sols els socis de l’AVV poden escriure comentaris a les notícies.

Cada soci disposa d’un nom d’usuari i contrasenya per a fer comentaris. Un cop s’ha fet l’alta del soci el sistema us enviarà un correu electrònic amb el nom d’usuari i un enllaç per a establir la contrasenya.

Un cop fet això podreu, seguint el següent manual, canviar les vostres dades en el blog i escriure comentaris.

Penjar un comentari:

Per a penjar un comentari heu d’anar a la pàgina del blog, clicant el botó «Parlem-ne!» del menú superior de la pàgina web:

Ens apareix la pàgina del blog, on podem veure les notícies penjades per ordre cronològic de més nou a més antic. Cerca la notícia del teu interès i clica l’enllaç «Continua llegint» per veure-la sencera:

Baixa fins al final de la notícia on trobaràs l’enllaç per a iniciar la sessió:

Clica’l i et portarà a una pàgina on et demanarà el teu nom d’usuari i contrasenya:

Has de posar el nom d’usuari que vas rebre en el correu electrònic i la contrasenya que vas definir a través de l’enllaç del mateix correu.

Clica en botó Entra i baixa fins el final de la notícia, on ara trobaràs la caixa de text per escriure el comentari que vulguis i, clicant el botó Envia un comentari, el penjaràs públic per a tothom:

Un cop penjat el comentari pots clicar on diu Sortir? Per a tancar la sessió.

Canviar les dades del perfil:

Un cop iniciada la sessió pots canviar les dades del teu perfil, el nom i el nom que es mostra, els colors, posar la teva foto o un avatar que t’agradi i moltes altres opcions. Això ho pots fer anant a editar el perfil.

Clica el botó amb el teu nom en la part superior dreta de la pàgina i selecciona Edita el perfil:

Aniràs a una pàgina on apareixen les teves dades, pots canviar les que vulguis:

Quan cliquis el desplegable per a canviar el nom que es mostra públicament has d’esperar dos o tres segons que el sistema prepari la llista i la mostri.

Un cop modificat tot allò que et calgui només cal que vagis al final de la pàgina i cliquis el botó Actualitza el perfil:

Si vols continuar veient la pàgina web amb el teu usuari i poder comentar altres notícies tant sols cal que cliquis l’enllaç AVV LA MINETA DE REUS en la part superior esquerra de la pàgina:

I si vols desconnectar tant sols cal que cliquis el teu nom en la part superior dreta de la pàgina i cliquis l’opció Surt:

Si tens qualsevol problema o dubte envia’ns un correu a associacio@lamineta.cat i t’ajudarem.