Concurs del logo per l’associació

Per continuar amb la nostra actualització com AAVV hem pensat que entre tots els socis buscarem un logo que ens defineixi com associació. Per això, hem convocat un concurs obert a tothom que hi vulgui participar. Si esteu interessats en participar-hi cliqueu el següent enllaç on trobareu les bases del concurs:

En aquest altre enllaç trobareu informació sobre la història de la Mineta:

En aquesta mateixa pàgina i a partir del dia 21 d’abril publicarem els logos participants i obrirem la votació. Per a votar heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça: associacio@lamineta.cat fins el dia 27 d’abril a les 21h.

Un cop exhaurit el termini hem rebut tres propostes que podeu veure a continuació. Lamentablement les propostes 2 i 3 no compleixen amb els requeriments de les bases i no hauria estat possible utilitzar-los com a logotip, però volem agrair especialment a la Carmina Estivill (autora de la proposta 2) i la Júlia Cerro (autora de la proposta 3) la seva participació.

PROPOSTA 2:

Explicació de l’autor/a:

L’arbre, símbol de natura que envolta el nostre barri, fort i ben arrelat a la cultura reusenca, és (La).
Les arrels arriben a un portal, a una entrada. En forma de (M de Mineta). Formada per un conjunt de pedres, cada una diferent, com veïns, fent equip per un bon acolliment. Al centre hi ha la rosa de Reus antiga.

PROPOSTA 3:

Explicació de l’autor/a:

La brúixola marca els punts cardinals, on es pot llegir Reus.
La R, dibuixada de forma modernista.
La fletxa de la brúixola marca el Nord, ja que estem al nord de Reus.
I la casa representa el nostre barri.

La proposta guanyadora és la presentada per l’Albert Domènech, al qual felicitem i agraïm la seva participació. És un excel·lent logotip que representa molt bé el nostre barri i els nostres valors que, en ser la única proposta que compleix les bases, no cal fer el procés de votació i podem declarar-lo com a guanyador. Felicitats Albert!!

PROPOSTA 1:

Explicació de l’autor/a:

L’imagotip que us presentem, representa de manera minimalista i molt visual un dels elements que formen part de l’origen del nom de l’AVV LA MINETA. Amb formes senzilles i de manera gràfica s’ha creat el que seria l’isotip o símbol (el Pont de Calderons) amb colors significatius per a la vegetació del barranc i l’aigua canalitzada. El logotip, format pel text, és d’una tipografia neta, de formes simples i utilitzant majúscules que accentua i reforça el nom de l’entitat. En el conjunt de la composició s’ha buscat transmetre la part històrica en quant al contingut i un toc més actual i modern en quant a la forma.