Barri florit

Inspirats en el projecte internacional Vil·les Florides i en la creença que podem millorar l’aspecte, i per tant la qualitat de vida, del nostre barri, hem iniciat el projecte Barri Florit.

Passejant pel barri veiem que el podem millorar, qui no s’ha plantejat posar alguna floreta més al balcó? O no podem posar algunes floretes en aquest o aquell racó? I, els escocells d’arbres morts o arrencats per l’Ajuntament han de continuar buits? I una bona llista de preguntes.

La resposta és SI, nosaltres podem fer-ho!

Podem millorar l’aspecte del barri i també exigir a l’Ajuntament que mantingui els pocs espais verds que tenim en condicions dignes, i que torni a plantar arbres on els ha arrencat enlloc d’anar tapant els escocells buits amb més panots.

La comissió ha iniciat la feina fent un tomb pel barri, inventariant les zones verdes en mal estat, escocells buits i perillosos i altres espais millorables.

Amb aquesta informació hem tingut una reunió amb la direcció de l’Escola d’Horticultura de Reus, aprofitem per agrair al Raimon Martí, director del centre, la bona acollida, per a que ens guiïn una mica en aquest projecte.