Formació de l’àmbit digital per a adults i joves

L’Institut Lluís Domènech i Montaner, el del nostre barri i on ens trobem per a fer reunions de tant en tant, ha estat seleccionat per a formar part de la xarxa de centres de capacitació digital de la Generalitat de Catalunya.

Des del centre ens demanen ajut en la difusió d’aquests cursos, i no cal que ens ho diguin dos cops, creiem que és molt important que tinguem aquests coneixements. Cada cop més les competències digitals són importants per al nostre dia a dia. La relació amb administracions, comercialitzadores d’energia, assegurances i moltes altres és més fàcil i ràpida per mitjans digitals. N’hem d’aprendre, ningú neix ensenyat !!

De moment no tenim més informació, us informarem quan la tinguem, de moment cliqueu aquí per a veure el tríptic.

A continuació enganxem la descripció del projecte tret de la pàgina web de la Generalitat:

“La ràpida transformació digital de l’economia i la societat ha convertit les competències digitals en eines bàsiques per poder aprofitar les oportunitats que ofereixen des del punt de vista econòmic, social i ambiental.

Per donar resposta a aquesta necessitat de formació en competències digitals, el Departament d’Educació ha creat una xarxa de centres de capacitació digital, formada per instituts de formació professional i escoles d’adults d’arreu de Catalunya que ofereixen un total de cinc cursos, des del nivell més bàsic fins a l’àmbit professional.

Hi ha cinc cursos de formació en l’àmbit digital, que van des del nivell més bàsic fins a l’àmbit professional. Aquests cursos són gratuïts.

La formació s’adreça a adults i joves en risc d’exclusió digital que no estiguin al sistema educatiu ni formatiu i es pot estudiar a diferents instituts de formació professional i escoles d’adults d’arreu de Catalunya. En finalitzar-la, s’obté una acreditació del curs realitzat.”

Deixa un comentari