Tertúlia literària amb vermut

Us convidem, el proper dissabte 15 d’abril a les 12 del migdia, a la primera tertúlia literària. La farem a la plaça de la fumera de la bòbila del Llevat. Coneixerem l’escriptora reusenca Rosa Pagès i la seva obra i, en particular, el seu llibre “Àngels de Pedra”, que parla d’un mas de la Boca de la mina i d’una institució psiquiàtrica.

Us recomanem que la llegiu, és una novel·la d’agradable i ràpida lectura. Podreu conversar amb l’autora, fer-li preguntes i aprendre, primer en un ambient de col·loqui i després, durant el vermut, en ambient distès. Podeu trobar la novel·la en llibreries, qui la vulgui comprar, i en biblioteques per a llegir-la en préstec. La xarxa de biblioteques de la Generalitat és un bon recurs per accedir als llibres de forma fàcil i gratuïta, aprofiteu-la.

Els interessats a participar en aquesta tertúlia i el posterior vermut col·loqui us podeu afegir al grup de Whatsapp clicant aquí.