Festa de l’Aigua

El passat dissabte, 1 d’octubre, vam fer la Festa de l’Aigua en la que un bon grup de veïns i veïnes vam descobrir la història lligada al nom del nostre barri, i un parell de racons molt interessants, de la ma del Josep Maria Bofarull al qual agraïm la feina d’investigació i divulgació que ha fet.

Després vam fer un vermut en que vam descobrir la Simfim dels Arrelats, als quals hem d’agrair la seva participació, amb qui, de la ma del Jordi Gomis, vam gaudir d’una estona, que se’ns va fer curta, de bona música i vam conèixer una mica de la seva història.

Com que els dia ens acompanyava vam poder degustar una excel·lent fideuada, cuinada amb productes de proximitat des del brou fins l’all-i-oli, pel Rafel Salazar i el Josep M. Pagès. Gràcies a ambdós per aquest dinar.

Podeu veure el vídeo que ens ha preparat l’amiga Belen, gràcies!!!

Després de dinar ens van acompanyar la Mariona Quadrada i la Rosa Pagès, cuineres de renom a qui agraïm que ens acompanyessin. Van tastar la més d’una dotzena de postres fets per les veïnes i veïns i va ser un plaer escoltar els seus comentaris. Després d’un complicat procés deliberatiu, decidiren que el flam fet per l’Anna Sedo i el pastís de xocolata amb figues de la Lourdes del Pagès, mereixien ser premiats amb uns esmorzars de plat que gaudiran en el Restaurant Bar Trévol, al qual hem d’agrair la seva col·laboració.

Mesos enrere vam demanar col·laboració per a la creació d’un logotip per a l’associació. La Carmina Estivill i la Júlia Cerro ens van explicar les seves propostes de logotip, molt lligades a la natura i l’entorn del barri, vam tenir ocasió d’agrair-los la seva col·laboració:

L’autor del logotip escollit és l’Albert Domènech, que li va ser impossible acompanyar-nos.

Finalment, els veïns del que és possiblement l’edifici amb més concentració de talent, van ballar i organitzar un bingo, guanyat pel Kilian Ricou:

Deixa un comentari