El regidor Carles Prats investigat per la fiscalia

El mes de juny passat vam presentar un escrit a la fiscalia explicant el que està passant al barri amb la concessió d’una llicència industrial per a la implantació de la seu logística de Nacex. Per una banda estem seguint els moviments que hi ha actualment en la resta de naus (antiga Miko, autocars, etc…), que sembla que s’està treballant per a condicionar-les per al lloguer, i per l’altra estem recollint informació d’una nova implantació al carrer Vilaplana del Camp.
Així doncs, allò que ens va dir l’Alcalde respecte la industrialització del nostre barri és mentida. Està clar que l’Ajuntament ha permès, i pel que estem veient permetrà, que les naus abandonades, amb la vida útil exhaurida i disconformes amb el planejament s’hi tornin a instal·lar. Esperem que presentin ben aviat la modificació del POUM per a permetre això, ja que l’actual no ho permet com va certificar el Secretari General de l’Ajuntament i el mateix Alcalde a principis del 2019.


La fiscalia va estudiar el nostre escrit i, cal suposar que en veure que el que està passant no és normal, ens va convocar per a prendre’ns declaració, iniciant així les investigacions respecte les actuacions de les regidories, d’Empresa i Ocupació i d’Urbanisme i Mobilitat, liderades per Carles Prats. És important recordar que en l’anterior legislatura es va negar el permís per a aquesta activitat, correctament argumentat, i que segons s’estableix en el POUM. Ha estat a partir de la presa de possessió de Carles Prats que les seves regidories han oblidat alguns articles del POUM i tanmateix el certificat emès per l’Alcalde.

Deixa un comentari