Resolució del concurs per al logotip

Ja hem resolt el concurs per a renovar el logotip de l’associació. El guanyador ha estat el presentat per l’Albert Domènech a qui agraïm la participació i felicitem:

Explicació de l’autor/a:

L’imagotip que us presentem, representa de manera minimalista i molt visual un dels elements que formen part de l’origen del nom de l’AVV LA MINETA. Amb formes senzilles i de manera gràfica s’ha creat el que seria l’isotip o símbol (el Pont de Calderons) amb colors significatius per a la vegetació del barranc i l’aigua canalitzada. El logotip, format pel text, és d’una tipografia neta, de formes simples i utilitzant majúscules que accentua i reforça el nom de l’entitat. En el conjunt de la composició s’ha buscat transmetre la part històrica en quant al contingut i un toc més actual i modern en quant a la forma.

Agraïm la participació de la Júlia Cerro:

Explicació de l’autor/a:

La brúixola marca els punts cardinals, on es pot llegir Reus.
La R, dibuixada de forma modernista.
La fletxa de la brúixola marca el Nord, ja que estem al nord de Reus.
I la casa representa el nostre barri.

La proposta guanyadora és la presentada per l’Albert Domènech, al qual felicitem i agraïm la seva participació. És un excel·lent logotip que representa molt bé el nostre barri i els nostres valors que, en ser la única proposta que compleix les bases, no cal fer el procés de votació i podem declarar-lo com a guanyador. Felicitats Albert!!

I de la Carmina Estivill:

Explicació de l’autor/a:

L’arbre, símbol de natura que envolta el nostre barri, fort i ben arrelat a la cultura reusenca, és (La).
Les arrels arriben a un portal, a una entrada. En forma de (M de Mineta). Formada per un conjunt de pedres, cada una diferent, com veïns, fent equip per un bon acolliment. Al centre hi ha la rosa de Reus antiga.

Deixa un comentari