Grup de conversa en WhatsApp

Com ja havíem previst en els estatuts i vam informar en la darrera Assemblea General Extraordinària, hem creat un grup de conversa amb l’aplicació mòbil WhatsApp. Hem afegit a tots els socis, si algú no l’hem afegit per error o potser teníem les dades incorrectes, aviseu-nos al correu de l’associació o en el formulari de contacte.

La finalitat d’aquest grup és doble, per una part informar als socis de les activitats i convocatòries de reunions i assemblees. I per altra part com a mitjà per a comunicar-nos entre nosaltres, fer petits debats de temes concrets i si us cal fer consultes o informar per privat a la Junta.

Cal que siguem prudents i no impulsius a l’hora d’utilitzar-lo, és per això que cal que seguim les mateixes normes que en l’ús del bloc de la pàgina web.

Deixa un comentari