Sorteig d’esmorzar de franc a la Fira de l’Oli de Reus

Els propers dies 12 i 13 de novembre es viurà de 26ena edició de la Fira de l’Oli Siurana, amb aquest motiu la Regidoria de Relacions Cíviques ens ha regalat quatre invitacions per a un esmorzar de franc en aquesta fira.

Hem decidit fer un sorteig de dos paquets de dos invitacions entre tots els socis. Degut a que la fira és molt propera i no tenim massa temps hem considerat utilitzar els dos darrers números dels dos darrers sortejos del Trio, i fer-los coincidir amb el número de soci:

El sorteig el vam fer ahir a les 8 del vespre, els dos darrers sortejos eren els del dia 9 i 8 de novembre i els dos darrers números de cada dia eren el 58 (Pepa Ferrater) i el 62 (Jaume Boquera). La Montse Casanova els els ha entregat:

Bon profit a ambdós!!

L’amic Jaume ens ha fet arribar un petit reportatge gràfic, GRÀCIES!!

Deixa un comentari