Redacció del plec de condicions per la compra col·lectiva de plaques solars

Avui hem completat la redacció de la documentació per a iniciar el proper dilluns la licitació de la compra col·lectiva de sistemes d’autoproducció i autoconsum d’energia.

Posem els documents a disposició dels socis interessats en el projecte per a que ho reviseu i, si considereu que hi ha alguna cosa important que cal canviar, ens ho feu saber abans del vespre del diumenge 14 de novembre, en que publicarem la versió definitiva per a iniciar el dilluns 15 el procés de licitació:

Veureu que el primer document és una explicació del projecte on s’exposa l’objectiu d’aquest i algunes condicions específiques, i el segon document és un plec de condicions tècniques escrit per l’IDAE (Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energia), pensat expressament per a instal·lacions d’autoproducció i autoconsum connectades a la xarxa elèctrica, el nostre objectiu concret.

Podeu fer els comentaris directament en aquesta notícia utilitzant el vostre usuari i contrasenya d’accés o, si ho preferiu, envieu-nos-el per correu electrònic.

2 comentaris

Deixa un comentari