Presentació del projecte de compra col·lectiva de plaques solars

El passat dia 22 de setembre vam fer la presentació pública del projecte de compra col·lectiva de plaques solars amb força èxit de participació, es va omplir la sala d’actes de l’IES Domènech i Montaner.

Es va informar detalladament del projecte i es van resoldre gairebé tots els dubtes que es van plantejar. En el següent enllaç trobareu la presentació amb tota la informació: Projecte de compra col·lectiva

Si us voleu afegir-vos, sense compromís, al projecte podeu fer-ho, fins el dia 20 d’octubre, tal com es va explicar en aquest enllaç: Afegir-se al projecte de compra col·lectiva de plaques solars. (Les comunitats de propietaris hauríeu de contactar directament amb nosaltres per correu electrònic).

Per a qualsevol dubte podeu utilitzar el nostre correu electrònic o el formulari de contacte de la pàgina web.

Deixa un comentari