Primera reunió del projecte de compra col·lectiva de plaques solars i comunitats energètiques.

Convoquem a tots els veïns i veïnes interessades en el projecte de compra col·lectiva de plaques solars i comunitats energètiques per al proper dimecres 22 de setembre a les 19 hores a la sala d’actes de l’IES Domènech i Montaner, aprofitem per agrair al centre la seva bona rebuda.

En aquesta primera reunió explicarem el projecte: tota la informació que disposem i el calendari previst, recollirem la informació i propostes dels assistents i ens marcarem unes fites en un calendari per anar veient l’evolució.

Les primeres passes serà la recollida de dades, bàsicament la potència contractada, per a preparar un dossier que puguem enviar al màxim d’empreses especialitzades del sector, i a partir de final de setembre començar a rebre propostes, que avaluarem tots plegats, i aquelles que ens semblin més interessants demanar visites informatives.

Deixa un comentari