Afegir-se al projecte de compra col·lectiva de plaques solars

Arrel dels acords adoptats en la reunió de l’Associació amb les famílies interessades en el projecte de compra col·lectiva de sistemes d’auto producció i auto consum d’energia, iniciem el termini per a que les persones, comunitats de veïns i altres que ho vulguin puguin afegir-se al projecte.

Afegir-se al projecte no comporta cap compromís, tant sols cal que imprimiu el formulari que hem preparat amb aquesta finalitat. Les dades personals i la potència contractada són dades necessàries. La resta: pics, consums, CUPS i altres son accessòries i no imprescindibles.

Un cop emplenat el formulari només cal que l’escanegeu i ens l’envieu per correu electrònic a l’adreça associacio@lamineta.cat.

El proper pas, en el què ja estem treballant, és crear unes especificacions tècniques posant les dades quantitatives que ens doneu en els formularis, no inclourem dades personals. Amb la finalitat de convocar un concurs en què participin el màxim d’empreses instal·ladores.