Trobada amb el veïnat

Les darreres setmanes hem iniciat una campanya d’informació a través de xarxes socials i de contactes de carrer, volem agrair el bon tracte rebut i l’interès que ens heu mostrat en l’associació. Moltes veïnes i veïns ens han demanat fer una trobada informativa, i tot i que la situació actual no és la millor per a fer-la ens ha semblat una proposta molt interessant.

Un cop parlat amb l’Ajuntament i l’Institut Domènech i Montaner convoquem al veïnat a una trobada el proper dimecres 28 de juliol a les 19.30 al saló d’actes de l’institut, amb la finalitat d’informar-vos al respecte de l’associació i les activitats que duem a terme i les previstes:

  • Presentació de l’associació.
  • Projectes en estudi:
    • Comunitats de consum d’energia, amb el suport de l’Ajuntament de Reus, incloent muntatge de plaques solars a qui calgui.
    • Pàgina web.
    • Perill de re-industrialització del barri, a partir de l’obertura d’una activitat de transport de mercaderies a la nau, fins ara tancada, del carrer Cervantes 35-37.
  • Precs i preguntes.

Esperem que la trobada no s’allargui gaire més d’una hora. Recordeu que serà necessari respectar les mesures sanitàries. Tothom haurà de portar mascareta correctament posada, els assistents hauran d’estar asseguts en els llocs indicats i mantenir la distància de seguretat, i seguir sempre les indicacions donades per les autoritats sanitàries.

Un comentari

  1. Ha estat un plaer trobar-nos i tenir l’oportunitat de comentar afers del barri, projectes en marxa i futurs i resoldre algunes qüestions.

    Un cop més agraïm al veïnat l’assistència, la paciència i la bona acollida.

    Recordeu que qui estigui interessat en el tema de les plaques solars cal que contacti amb nosaltres.

Deixa un comentari