Compra col·lectiva de plaques solars

L’auto generació d’energia verda ja és una realitat i una opció d’estalvi real. Amb les darreres modificacions de les normatives aplicables, incloses les fiscals, les subvencions posades en marxa per les diferents administracions, la millora de rendiment dels sistemes i la moderació dels preus, avui, per a una persona que disposi de l’espai adequat, és una molt bona opció d’estalvi.Tot i això requereix una inversió inicial important i moltes i moltes hores d’aprendre respecte aquestes noves tecnologies i finalment ser capaços d’escollir la millor opció de entre les moltes existents avui dia.

Proposem, seguint l’exemple de Raimat, iniciar el debat per a fer una compra col·lectiva de sistemes d’auto generació d’energia verda. Ja hi ha uns quants veïns que en disposen, algun d’ells amb molt bones experiències i amb un important coneixement acumulat amb el temps, però molts ho estem interessats.

Aprofitem aquest espai per a obrir un debat en que puguem tractar els diferents aspectes i en que cadascú aporti dubtes i respostes, consells i coneixement, amb la finalitat d’iniciar, si arribem a l’acord de fer-ho, una compra col·lectiva que ens permetrà obtenir un millor preu i una millor gestió de la instal·lació i manteniment dels sistemes.

5 comentaris

Deixa un comentari